Neon City Rush

Stap in de Cube en ontdek onze futuristische neonstad.

Race rond op onze verrassende banen en maak gebruik van onze gekke bonussen, zoals onze laserpistolen of bommen om je tegenstanders achter te laten.

Start allemaal tegelijk vanaf de startlijn en laten we zien wie de snelste gasvoet heeft om weg te komen van de rest… en de overwinning te claimen wanneer ze die finishlijn oversteken.

Inclusief 2x game-sessies van 15 minuten in de Cube.

2-8 spelers
6 circuits
5 bonussen

Ontdek de circuits

Onze wilde circuits bevatten onverwachte twists, bochten, kruispunten, draaikolken, rotondes, en turbo-charged boost platen die je die je zullen wegblazen
tracks image
tracks image
tracks image
tracks image
tracks image
tracks image

Vragen?

Spelers van alle leeftijden zijn welkom, zolang ze voldoen aan de minimumlengtevereiste van 1,3 meter.

Excuses, maar onze karts zijn slechts geschikt voor één persoon per keer. Als je kind kleiner is dan 1,30 meter, kan hij/zij helaas niet meespelen.

Helaas kunnen we je om veiligheidsredenen niet laten spelen als je zwanger bent.

Om de veiligheid van alle spelers te waarborgen, vereisen we dat er tijdens het spelen gesloten schoenen worden gedragen. Losse of wijd zittende kleding moet tijdens het spelen worden vastgebonden of verwijderd.

We gaan vooral voor het plezier, maar veiligheid staat bij ons voorop. We hebben enkele andere beperkingen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig blijft - je kunt ze vinden in ons Health and Safety Policy.