HOW SUPERCUBE COMES TO LIFE

PROJECTIESYSTEEM

We hebben een waanzinnig projectiemappingsysteem ontwikkeld om de muren en vloer van de gamingruimte te bedekken met 360 graden meeslepend plezier.

SUPERKARTS

We hebben onze karts uitgerust met in-house elektronica die het spel totale controle geeft over het gedrag van je kart. Check dit: als je een virtueel obstakel tegenkomt of door een tegenstander wordt geraakt, remt die kart gewoon plotseling af. En als je over een boost rijdt, nou, dan is het gas erop en ga je als een raket!

LOCATIESYSTEEM

Ons locatiesysteem zorgt er altijd voor dat we precies weten waar jij bent. Dat betekent dat je allerlei te gekke interacties kunt hebben met virtuele power-ups en obstakels.

BOTSBEHEER

Ons high-tech botsbeheersysteem houdt jou veilig en beschermd, terwijl je toch volop kunt genieten van elke botsing. Geen reden om je in te houden - Laat los en geniet!

DASHBOARD AND GAMEPAD

We hebben een handig dashboard-scherm op het stuurwiel geplaatst om jou door dit waanzinnige avontuur te leiden. De knoppen op het stuurwiel toveren 'm om in een gamepad, zodat je power-ups kunt activeren en kunt spelen met anderen en de virtuele omgeving. Vet cool!

INTERACTIEF AUDIO

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een interactief audiosysteem ingebouwd. Nu kun je samen met je team tactieken bespreken, je volgende zetten plannen én lekker grappige praatjes maken om je tegenstanders te intimideren. Gewoon een stukje extra fun!