Vragen?

Ja, je kunt spelen zonder reservering, maar houd er rekening mee dat de wachttijden op drukke dagen aanzienlijk kunnen zijn. Spelen zonder reservering is afhankelijk van beschikbaarheid op basis van wie het eerst komt, die het eerst maalt en we kunnen niet garanderen dat je onmiddellijk kunt spelen.

Als je boekt voor maximaal 8 spelers, garanderen wij dat jullie samen in hetzelfde spel kunnen spelen. Maar voor groepen groter dan 8 spelers, maak alsjeblieft meerdere reserveringen.

Ja, absoluut! Je kunt de hele Supercube afhuren voor je evenement. Informeer hier naar meer informatie over prijzen, capaciteit en beschikbaarheid.

Supercube bevindt zich op Maaltekouter 65, 9051 Gent. Gebruik een van de volgende links om de routebeschrijving naar onze voordeur te krijgen: Waze or GoogleMaps

We hebben parkeergelegenheid beschikbaar voor onze locatie, maar deze wordt beheerd door Flanders Expo en er geldt een tarief van 4 euro per ticket.

Ja, Supercube is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijnen 65 en 67 stoppen vlakbij ons en halte 'Gent Maaltebruggeparking' is op 5 minuten loopafstand.

Spelers van alle leeftijden zijn welkom, zolang ze voldoen aan de minimumlengtevereiste van 1,3 meter.

Excuses, maar onze karts zijn slechts geschikt voor één persoon per keer. Als je kind kleiner is dan 1,30 meter, kan hij/zij helaas niet meespelen.

Helaas kunnen we je om veiligheidsredenen niet laten spelen als je zwanger bent.

Om de veiligheid van alle spelers te waarborgen, vereisen we dat er tijdens het spelen gesloten schoenen worden gedragen. Losse of wijd zittende kleding moet tijdens het spelen worden vastgebonden of verwijderd.

We gaan vooral voor het plezier, maar veiligheid staat bij ons voorop. We hebben enkele andere beperkingen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig blijft - je kunt ze vinden in ons Health and Safety Policy.

Op dit moment serveren we alleen finger foods zoals nacho's, Teriyaki kippenvleugels, vegetarische nuggets, pittige aardappelen en meer.

Bij Supercube serveren we alcohol, maar als we denken dat je te veel hebt gedronken om de go-kart te besturen, moeten we je helaas de toegang weigeren. Veiligheid gaat voor feestplezier!