Neon City Rush

Ervaar de wereld van het karten als nooit tevoren, met neonverlichting in overvloed

Super fun. Super safe. Super game.

Maak je klaar om de schitterende wereld van het karten als nooit tevoren te verkennen in de neon-gekleurde stad van Supercube

Neon City Rush

Welkom bij Supercube, waar realiteit en videogames samenkomen in een kartervaring die je zal verbazen. Met onze meeslepende digitale speeltuin voelt het alsof je een videogame binnenstapt terwijl je jezelf vastmaakt in je kart, je headset opzet en klaar bent om tegen andere spelers te strijden op verrassende tracks gevuld met gekke power-ups. Laat je tegenstanders achter in het stof en steek als eerste de finishlijn over terwijl je rondsnelt in neon-verlichte werelden die je naar een andere dimensie zullen transporteren. Maak je klaar voor de game en sluit je aan bij ons voor een kartervaring zoals geen ander!

2-8 people
6 tracks

Hoe het werkt

Check in

Neem plaats, pak een drankje en bereid je voor op het epische plezier dat komt. Kan je niet wachten om de baan op te gaan? Bekijk andere spelers in actie en raak enthousiast voor wat er komen gaat.

Stap in je kart

Maak je klaar om te racen! Spring in je kart, maak je gordel vast en zet je headset op. Na een korte briefing ben je er helemaal klaar voor en kun je je vaardigheden op de baan laten zien.

Game on!

3, 2, 1... Klaar, start, GO! Race rond op de digitale baan en probeer als eerste de finishlijn te halen. Houd onderweg een oogje op power-ups om een voorsprong te krijgen op andere spelers.

Questions?

Spelers van alle leeftijden zijn welkom, zolang ze voldoen aan de minimumlengtevereiste van 1,3 meter.

Excuses, maar onze karts zijn slechts geschikt voor één persoon per keer. Als je kind kleiner is dan 1,30 meter, kan hij/zij helaas niet meespelen.

Helaas kunnen we je om veiligheidsredenen niet laten spelen als je zwanger bent.

Om de veiligheid van alle spelers te waarborgen, vereisen we dat er tijdens het spelen gesloten schoenen worden gedragen. Losse of wijd zittende kleding moet tijdens het spelen worden vastgebonden of verwijderd.

We gaan vooral voor het plezier, maar veiligheid staat bij ons voorop. We hebben enkele andere beperkingen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig blijft - je kunt ze vinden in ons Health and Safety Policy.